Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@02:52:38 GMT

عادل آذر: کرونا ۸۴۰ هزار شغل را در ایران تعطیل کرد 

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۳۷۹۷

عادل آذر: کرونا ۸۴۰ هزار شغل را در ایران تعطیل کرد 

به گزارش ایرنا، عادل آذر روز سه شنبه در همایش ملی مدیریت کسب و کار در شرایط بحران به میزبانی دانشگاه کردستان که به صورت مجازی حضور داشت افزود: برای بازگشت این مشاغل به حالت اولیه قبل از تعطیلی، ۴۸ هزار میلیارد ریال پول لازم است.

وی یکی از موضوعات مهم در بحران های سلامت را شیوع کرونا اعلام کرد و اظهار داشت: با وجود اینکه کسب و کارهای مبتنی بر فضای مجازی در دوران شیوع کرونا فعال شد ولی مشاغل خدمات عمومی وضعیت خوبی نداشت و بیشتر آنها تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذر، رستوران ها، مراکز گردشگری، تالارها و آرایشگاه‌ها را از جمله مشاغل خدمات عمومی به مردم برشمرد که ضر و زیان بسیاری به واسطه کرونا متحمل و یا کاملا تعطیل شد.

وی با بیان اینکه استان کردستان به عنوان استانی گردشگرپذیر قطعاً از شیوع کرونا بسیار متاثر شده است، یادآور شد: تعریف ما از بحران و عدم اطمینان، تحت تاثیر پدیده نوظهوری مانند کرونا تغییر یافت و در ایران با وجود اینکه ۱۰ سال است که پیش بینی‌هایی انجام گرفته، بیشتر آنها با محوریت غلبه بر قصه تحریم‌ها، فشارهای بین‌المللی و خباثتهای آمریکا و کشورهای رقیب بود.

آذر با بیان اینکه تئوری و معماری اقتصاد مقاومتی تحت عنوان تاب‌آوری اقتصاد در برابر بحران ها از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد که سندی کاربردی است، تاکید کرد: در این سند پدیده های نوظهور دیده نشده و برای مدیریت آن، طرح بازآفرینی و افزایش تاب آوری کسب و کارها در برابر بحرانهای نوظهور هم باید گنجانده شود.

استاد دانشگاه تربیت مدرس افزود: تئوری اول برای مدیریت کسب و کار در شرایط بحران، درس آموزی از خود طبیعت به واسطه یادگیری از آن با استفاده از مکانیزم موجودات زنده و هوش مصنوعی است.

وی اضافه کرد: جهش های مختلف ویروس کرونا و تغییرات زیاد آن از انسانی به انسان دیگر به ما این نکته را می آموزد که باید تنوع کسب و کارها را بالا ببریم و همانند خود ویروس عمل کنیم چرا که کرونا با وجود همه خسارتها، انسان ها را هوشمند تر کرده است.

استاد دانشگاه تربیت مدرس اضافه کرد: نظریه دوم بر تنوع خدمات و نرم مبتنی بر زیست پدیده‌ها و طبیعت، باید بنیان‌گذاری شود.

آذر گفت: بردن کسب و کارها به سمت افزایش تاب آوری به ویژه آنهایی که آسیب پذیری بیشتر و بنیان سنتی دارند از جمله کارهایی است که باید به صورت  جدی مطرح شود.

وی با بیان اینکه در کشورمان حرف می‌زنیم ولی عمل بسیار کمتر است افزود: در حال حاضر پنج  واکسن کرونا در کشور رونمایی شده که تنها یک مورد آن به تولید انبوه صنعتی رسیده است چرا که ما یاد گرفته‌ایم اول تبلیغ کنیم و بعد اگر موفق شدیم آن را رونمایی کنیم.

آذر از تبیین سازوکار احیای مشاغل برای دولت جدید خبر داد و یادآور شد: مسوولان  کردستان هم به رغم اینکه شاید دوره عمر خدمتی آنها رو به پایان باشد، تلاش کنند تا برای هر کدام از مشاغل تعطیل شده، اصل تنوع را تعریف کرده و نسخه‌های شبیه‌سازی متنوعی برای مشاغل مختلف تبیین و به تناسب اصل یادگیری از طبیعت اجرایی کنند وکارگاه هایی برای مدیران، کارآفرینان و افرادی که شغل خود را از دست داده‌اند برگزار شود.

وی تاکید کرد: برای انجام این کار پول زیادی لازم نیست و مردم هم به واسطه تعطیل شدن کسب و کار خود حتماً استقبال ویژه‌ای از این طرح خواهند داشت  و از سویی همجواری با اقلیم کردستان عراق می تواند فرصت طلایی برای استان کردستان در زمینه بازیابی و احیای مشاغل از دست رفته باشد.

استاد دانشگاه تربیت مدرس به برگزارکنندگان همایش هم توصیه کرد تا پروتکل عملیاتی از این همایش تهیه شده و در حد نظر باقی نماند و چند نسخه از آن برای کسب و کارهای جدید و تولید مطرح تا استان و کشور از منافع آن بهره‌مند شود.

دانشگاه کردستان ۱۵ و ۱۶ تیر، میزبان همایش ملی مدیریت کسب و کار در شرایط بحران و عدم اطمینان است که متخصصان و صاحبنظران استانی و ملی در آن به ارائه راهکار می پردازند.

محورهای این همایش شامل« مباحث کمی، مدیریت تولید و عملیات در شرایط بحران و عدم اطمینان»،« بازاریابی، ارتباط با مشتریان و مدیریت برند در شرایط بحران»،« کارآفرینی، نوآوری و نقش آنها در عبوراز بحران»،« تصمیم گیری و برنامه ریزی استراتژیک در شرایط ابهام و عدم اطمینان»،«مدیریت موسسات گردشگری در شرایط بحران»،« مدیریت منابع انسانی، بهره وری و تعالی سازمانی در شرایط بحران»،«ساختارهای سازمانی و سازمان های نوپا در شرایط بحران و عدم اطمینان» است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی،  علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی،  ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

برچسب‌ها دانشگاه کردستان اقتصاد مقاومتی کارآفرینی عادل آذر دانشگاه تربیت مدرس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه کردستان اقتصاد مقاومتی کارآفرینی دانشگاه کردستان اقتصاد مقاومتی کارآفرینی عادل آذر دانشگاه تربیت مدرس بحران و عدم اطمینان دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه کردستان شرایط بحران کسب و کار تعطیل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • واکنش فریدون زندی پس از شنیدن نام علی پروین (فیلم)
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان